I denne ukas Rinkside handler det selvsagt mest om Storhamars gode sesongstart med fem strake seirer. Jonas Norgren, Nathan Martz og Pål Johnsen snakker om hvorfor det går bra og de forteller om hvilke følelser de har for Lillehammer før torsdagens lokaloppgjør i OL-Amfi'n.

Stjal showet
Det er likevel Johnsens sønn Martin som stjeler showet i Rinkside da han kommer inn i garderoben og tar over for Nathan Martz i tv-kroken.
Der forteller han oppriktig hva han mener om faren som hockeyspiller.

- Han er god, men han var bedre før, sier Mini-Johnsen, som har mange gode replikker på lager i denne sendingen.
Pappa Johnsen derimot prøver å dempe seg litt i forhold til alt det han sa før sluttspillekampene mot Lillehammer for to sesonger. Da sendte Lillehammer Storhamar ut av sluttspillet på hodet etter at Dragons hadde rundspilt gudbrandsdølene totalt i den første kampen.

- Jeg brukte litt sterke ord og måtte spise dem etterpå. Jeg tror jeg ikke skal si så mye nå. Det er bedre å holde seg litt nede på matta før kampen, sier Storhamar-veteranen.

- Kampen mot Lillehammer betyr uansett mye. Det er derby. Det er krig. Lillehammer har steppet opp veldig nå. Jeg føler vel det er fifty/fifty nå før denne kampen, sier Pål Johnsen, som håper å unngå en flause mot Lillehammer nå.
- Det er ille hvis det går dårlig mot Lillehammer. Da er det så du ikke har lyst til å gå ut. Det er fortsatt slik at vi har flest meritter i skapene her, men Lillehammer har hentet mange bra kanadiere. Det blir en tøff match dette, sier Johnsen.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00