• FORNØYD: Erik de la Rose skryter av målvakten.

I morgen avgjøres den 7. NM-finalen foran et fullstappet DNB Arena. 

DNB Arena er blitt Storhamar-målvakt Andrew Engelages lekegrind. Kanadieren har kun sluppet inn 10 mål på de siste 206 skuddene han har fått i Stavangers storstue. Dermed står han med enorme 95,15 i redningsprosent på de siste fem kampene.

liker å spille i stavanger

- Jeg liker å spille i DNB Arena. De har den isflaten jeg vokste opp med, så det er lettere for meg å spille der. De skyter mange skudd, og jeg er en keeper som liker å stå når det smeller rundt meg, sier Andrew Engelage.

I går reddet den store målvakten 33 av 34 skudd og ble fortjent kåret til Storhamars beste spiller.

- Vi hadde ryggen mot veggen i går. Jeg tenkte bare på å gjøre jobben min, ikke på hvor mange skudd jeg reddet. Men det er selvfølgelig morsomt å gjøre noen viktige redninger.

For Engelage gjorde virkelig en enorm redning da han kastet seg over til motsatt stolpe og slo et backhandskudd fra Josh Soares unna.

- Jeg kaster meg etter alle pucker. Jeg tenker ikke på å gjøre pene redninger, men bare å få pucka unna, smiler en fornøyd Engelage.

monster

Erik de la Rose skryter av Engelages keeperspill.

- Han er et monster. Han er en stor målvakt som dekker veldig mye av målet, og han er ekstra god i DNB, sier de la Rose, før han legger til:

- Vi har blitt bedre til å hjelpe han foran mål. Keeper- og backspill står i stil med hverandre. Hvis ikke forsvaret sitter, blir det vanskelig for keeperen å være god, avslutter backen.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.