Klart for hockeyklassiker uten sammenligning her i landet når Storhamar og Vålerenga møtes til seriestart i morgen. Og vær ikke i tvil, det blir mætt fjøs.

Hockeyfansen har strømmet til billettlukene allerede. 4.800 har sikret seg billett til kampen, men det stopper neppe med det.

Mathias Saxrud i Storhamar sier:

- 4.800 solgte billetter dagens før kampen er vi veldig godt fornøyd med. Vi bikker nok 5.000, kanskje opp mot 6.000 før kampen starter. Da blir det mætt fjøs og forhåpentligvis stor stemning.

Storhamar kan slippe inn 7.000 tilskuere i CC Amfi, men da stenges også billettlukene. Dette er i henhold til sikkerheten i fall noe skulle skje.

- Det kommer nok ikke 7.000 tilskuere, men et sted mellom 5.000 og 6.000 er jo bra, sier Saxrud.

Tipper

HA-sporten har vurdert alle lagene i eliteserien. Tipset går ut på at Oilers vinner, at Storhamar tar sølvet, og spår at Vålerenga havnet på sjetteplass. Flere hockeyeksperter følger HA for de tipper også Vålerenga langt unna medaljeplass denne sesongen.  

 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.