Hamar
Det sier Ishockeypresident Gerhardt Nilsen til HA-sporten. Nilsen fortsetter: - Storhamar har også sagt seg villig til å ta en poengstraff, uten anke- eller appellmulighet dersom de ikke oppfyller kravene til lisensutdeling. Jeg vil legge til at vi ønsker å ha Storhamar med oss videre.
- Er det innført et strengere regime i Norges Ishockeyforbund etter at du ble president, Nilsen?
- Det kan virke slik, men vi har det samme regelverket som vi hadde før og vi er ganske kategorisk på at en klubb ikke kan drive i minus år etter år. Storhamar har nylig hatt en akkord og fortsatte å drive i minus, inntil i høst da de siste månedstallene endelig er blitt svarte.
- Kommer dere til å regulere poengstraffen dersom Storhamar bare klarer på skaffe til veie deler av beløpet?
- På et så hypotetisk spørsmål, gir jeg deg et politikersvar: - Ingenting er klart før det er klart, sier Gerhardt Nilsen som har mottatt en rekke henvendelser både blide og sinte etter at poengtrekket som foreløpig er trukket, ble kjent fredag ettermiddag.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.