• REDNING: Her redder Jørgensen Storhamar på Jordal Amfi.
    FOTO: Fredrik Hubred Hagen.

Daniel Jørgensen sto en god kamp i 4-2-seieren mot erkerival Vålerenga på tirsdag. I morgen vokter han buret når gamleklubben Lillehammer kommer på besøk til Hamar OL-Amfi.

Det var mange som var usikre på Lillehammer-gutten da Andrew Engelage skadet seg i toppkampen mot Stavanger for drøyt to uker siden. Men nå er er det ingen som tviler på Jørgensen lenger.

- Det er godt å få tillit av gutta. Jeg var redd for at laget ikke skulle ha tro på meg før Sparta-kampen, men jeg synes det har gått bra for min del. Nå føler jeg at alle stoler på meg, sier Jørgensen.

Trener Aleksander Smirnov deler ungguttens tanker om hvordan det har gått den siste tiden. 

- Vi har to gode keepere, det er ingen tvil om det. Jeg tvilte aldri på at Daniel skulle stå godt for oss. Han er en god keeper, sier Smirnov om sin unge sisteskanse. 

spesielt å møte lillehammer

Jørgensen tråkket sine barndomssko i Kristins Hall, men valgte før 2012-sesongen å bytte ut Lillehammer med Hamar og Storhamar

- Det blir veldig spesielt å møte Lillehammer på A-lagsnivå. Jeg har spilt mot dem flere ganger på junior, men det er ikke det samme. Jeg ser frem mot å møte dem, sier Jørgensen.

Aleksander Smirnov mener Storhamar må fortsette å spille som de gjorde mot Vålerenga på tirsdag.

- Vi spilte en veldig god kamp mot Vålerenga. Hele laget utførte kampplanen helt perfekt, og det er morsomt å se for en trener. Vi spilte smart i midtsonen, holdt korte avstander og var giftige fremover. Jeg synes det er en den beste kampen vi har spilt i år. Vi har jobbet i tre-fire måneder for å spille hockey på den måten, sier Smirnov og legger til:

- I morgen må vi fortsette med det spillet. Selv om Lillehammer ikke har hatt en optimal sesong, så vet vi at de er et godt lag med mange gode enkeltspillere. Kampen i morgen blir ikke lett, men vi må jobbe hardt og kjempe på, sier den russiske verdensmesteren. 

Jensen usikker

Toppscorer Joakim Jensen sliter med en skade før morgendagens kamp, og Smirnov er usikker på om Oslo-gutten kan spille.

- Joakim skal prøve seg på trening i morgen tidlig, men det er fortsatt usikkert om han kan spille. Han sliter med en skade i overkroppen, sier er kryptisk Smirnov.

 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.