Martin Blakseth Huse fikk hjernerystelse etter et ublidt møte med skulderen til Victor Panelin Borg fra blindsiden i den 4. semifinalen mot Sparta.

Storhamar har hatt få spillere tilgjengelig, men endelig er Hamar-gutten klar for spill igjen.

- Jeg føler meg bra, ellers hadde jeg ikke spilt. Jeg har vært gjennom flere tester, og nå ser det bra ut, sier han.

Blakseth Huse ble NM-mester med Stavanger Oilers sist vår, men han bryr seg ikke så mye om at det er gamleklubben som står på motsatt side i morgen.

- Jeg er spent og glad, men jeg tenker ikke på at blir spesielt å spille mot akkurat dem, sier han.

Han ønsker ikke å la Oilers få diktere kampen fra start i morgen.

- Vi kan ikke la Stavanger få kampen inn i sitt spor. Det er tungt å komme under mot dem, og det må vi unngå, sier Martin Blakseth Huse.

Joakim Jensen trente i dag, men han er fortsatt ikke klar for spill.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.