HAMAR: Ruben Smith var periodevis glimrende mellom stengene, og gjorde som han har for vane mot Stavanger.

- Jeg er fornøyd med prestasjonen, og synes jeg gjør en solid match. Kanskje kunne jeg tatt det første målet, men det var et bra skudd, sier Ruben.
Han mener laget løste Stavangers plan meget bra.
- Jeg synes det var en fortjent seier. Det virker som vi orket mer enn dem.
I morgen er første mulighet til å ta den ene seieren de trenger på bortebane.
- Skal vi videre, må vi vinne minst en borte. Vi kan like gjerne gjøre det allerede nå, smiler Ruben.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.