HAMAR: - Det vil jo alltid være slik at man vurderer sin egen situasjon opp mot spilletid. Jeg forstår at Teddy gjør det. Når man trener så hardt og så mye, og ikke spiller så mange kamper, skjønner jeg at man tenker på å legge opp. Jeg har respekt for det, sier Gulliksen.

- Men jeg er ikke ett eneste sekund bekymret for at Teddy ikke gir alt på treninger. Han er en veldig seriøs spiller, og jeg har ikke en bokstav å utsette på ham.
Han begrunner vrakingen slik:
- Cato startet sesongen, men fikk en skade etter kort tid. Teddy kom inn igjen og hadde en veldig god periode.
- Hvorfor ble han satt ut av laget igjen, da?
- Cato trengte matcher igjen, og det har fungert veldig bra med de backene vi bruker nå. Det mener jeg er Norges beste backoppsett. Naturligvis er det kjedelig for Teddy, men slik er det i en konkurransesituasjon. Det er igjen mange kamper av sesongen, og mye kan skje fortsatt, svarer «Gullik».
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.