STAVANGER: Storhamar gjorde en frisk kamp mot Stavanger i går, og spillerne virket ikke påvirket av at Storhamar har blitt trukket fem poeng. Fremdeles var det hissig stemning etter kampen.

- Det er alltid spillerne som lider. Dette kan i det lange løp få konsekvenser for mange klubber, sier Pål Johnsen.
- Og da tenker jeg på nedrykk, og spillernes karrierer. I tillegg mister vi publikum, mener Johnsen.


Legger oss ikke død

Trener Rune Gulliksen er fornøyd med responsen han har fått fra spillergruppen så kort tid etter nyheten.

- Jeg syns de har tatt det veldig bra. Det er ingen som synes det er morsomt, men vi ble enige om at vi skulle legge dette bak oss, og det er all ære til gutta for at de klarer det. Det var en tung beskjed å få, men nå har vu lagt saken død.

Pål Johnsen sier seg enig i at spillerne er ferdig med saken nå.

- Vi må fremdeles videre og kan ikke bare legge oss ned å dø. Jeg har synspunkter på dette, og jeg synes at forbundet bør ta seg i nakken, sier Johnsen.

Landslagstrener Roy Johansen forstår at spillerne i etterkant, blir frustrerte.

- Jeg skjønner at det er dumt for spillerne, men nekter å tro at de blir påvirket av dette når de kommer på isen. Det virket i hvert fall ikke slik, og syns de gjorde en bra match. Jeg har forstått det slik at store bøter er uaktuelt grunnet økonomien i norsk hockey.


Fornøyd med kampen

Storhamar startet veldig bra. Bortelaget virket disiplinerte og satte sjansene sine. Etter 1. periode ledet de fortjent, men utover i kampen ble det vanskeligere. Kampen ble regelrett vunnet for Stavanger i 3. periode. Gulliksen er uansett fornøyd.

- Det var en bra match hvor det kunne gått begge veier. Det er selvsagt et surt tap, men mye positivt å ta med oss videre.

Johnsen synes Stavanger fikk mye sin vei under kampen.

- Det første målet er et flaksemål. Pucken virker å sprette deres vei. Ellers var det en grei bortematch, men det var utrolig tungt.

Roy Johansen så mye bra i flere Storhamar-spillere i går.

- Pål Johnsen virket frisk og fin. Det samme virket også Mattias Livf og Lars Løkken Østli. Hele Storhamar-laget er veldig jevne og alle gjorde en bra jobb.

Etter denne runden ligger Storhamar åtte poeng foran MS, med to kamper mer spilt. Nå venter Lillehammer på søndag.

Verken preisdent Ole-Jacob Libæk, generalsekretær Jon Haukeland eller leder i disiplinærutvalget, Snorre Haukali svarte på HA-sportens henvendelser i går kveld.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00