HAMAR: Runne Gulliksen var en slagen mann i garderoben etter kampslutt.

- Hva skal jeg si? Jeg kan egentlig ikke forlange mer av laget mot Vålerenga. Vanligvis kommer de hit og skaper masse. I dag var det vi som kjørte hele matchen, sier Gulliksen.
- Det føles nesten som et ran, tilføyer han.
- Vi hadde så mange hundreprosentssjanser, og med maks utteling hadde vi vunnet med mye. Det er synd at vi rotet det så til i andre periode, men vi kom tilbake igjen, sier Storhamar-treneren.
- Vålerenga scorer på alt omtrent. De har den flaksen bare de kan ha.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.