HAMAR: Storhamar Dragons står med sju strake tap før dagens bortekamp mot Stavanger.
- Må våge mer
- Slik det er nå, er Storhamar for avhengig av 1. rekka for å lykkes. De klarer ikke å score tre-fire mål i hver kamp. Storhamar har et ungt lag, men flere av spillerne har fått tillit, og har spilt mange kamper. Jeg synes at noen spillere må våge mer, og bruke sjansen de får. Ikke bare legge ned pucken, og være fornøyd med det, sier Erik Kristiansen, og fortsetter:

- Jeg synes at utviklingen har stoppet litt opp for noen spillere. Det virker som om noen er fornøyd med bare å være med. Noen har begrensninger, men noen har også muligheter, og burde tatt et steg eller to.

- Bør produsere mer
Han håper at 2. og 3. rekka får opp produksjonen.

- 4. rekka har gjort en helt grei jobb, synes jeg. Det handler om hva de skal gjøre. 2. og 3. rekka burde produsert mer. Det blir litt for enkelt i 3. rekka, spesielt framover. Defensivt har det vært helt greit.
Erik Kristiansen synes Storhamar har lagt seg på ei grei linje i forhold til unge spillere og økonomi.
- Slik er det, og det må man forholde seg til. Poenget mitt er at de som får tillit i kamp etter kamp må melde seg på.

Best borte
Han har ikke noen god forklaring på hvorfor Dragons har plukket mer poeng borte enn hjemme.

- Det er nok en del tilfeldigheter inne i bildet, men ofte spiller lag mer avventende og gjerrig borte. De er mer forsiktige. Hjemme skal det kanskje underholdes mer, sier Erik, og avslutter:
- Det har vært en litt spesiell sesong. Det har vært lengre perioder hvor det har vært bra, og så kommer det lange perioder hvor det er dårlig. En må regne med at det svinger, men jeg ønsker meg mer stabilitet i spillet.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.