SARPSBORG: I forkant av GET-ligaens kick off i Sarpsborg tirsdag, hadde de ulike klubbene parvis fått i oppgave å vurdere laget som havnet over eller under på tabellen.

For Storhamar på femte ble det derfor Stjernen på sjette, og omvendt.
Det er da også disse to lagene som møtes i serieåpningen i OL-Amfien lørdag.
- Storhamar er alltid godt organisert. De er flinke til å få fram unge spillere, og har hentet tre spennende spillere. Marius Mathisrud er spennende, og det er også målvakten Daniel Wälitalo, som jeg har forstått er sønnen til den gamle svenske keeperlegenden Göte. I tillegg har de fått inn Johan Ramstedt, sier Ørjan Løvdal.

- Spent med Gulliksen
I likhet med Stjernen, har Dragons satset primært på unge, lokale spillere. Faktisk er hele 16 av 23 fra det Storhamar regner som sitt nærområde, som inkluderer Kongsvinger og Gjøvik.

- Men de har også noen ringrever som vet hva som skal til, som for eksempel Eirik Skadsdammen og Pål Johnsen. Jeg regner med at de biter fra seg og havner opp imot de fire beste, sier Løvdal.
Han er også spent på hvordan Storhamar vil se ut med Rune Gulliksen bak spakene.
- Det blir interessant. Sist han var trener der, ville han jo innføre det han kalte torpedohockey. Det blir spennende å se om han skal det nå også, sier Løvdal.

- Usikker på Stjernen
Daglig leder i Dragons, Carl Oscar Bøe Andersen, trekker flere likheter mellom de to klubbene.

- De har mye ungt i stallen. Vi som har innført ungdomslinja setter pris på satsingen i Stjernen. Jeg er usikker på laget deres, de har jo blant annet mistet fjorårets toppscorer i Norge, Henric Höglund, sier Coba.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00