- Det er mange måter å se en hockeykamp på, men i mine øyne var det en strålende kamp. Vi hadde tunge navn borte, men de som var igjen kriget skikkelig og klarte å holde fokus på det vi skulle, blant annet unngå feilene som mot Stjernen, forklarer Norgren.
Han var mer aktiv i boksen enn vanlig og ga klare ordrer:
- Det blir vel litt sånn at også jeg føler et litt større ansvar der og da for at det skal gå bra, og forsøker å bidra med energi.
Norgren så sitt lag fortsette å slite litt med å sette sjansene på hjemmebane, men ser framgang i spillet:
- Vi skaper mye, og da er det bare å jobbe videre. Da kommer snart ketsjupeffekten.
Norgren hadde med seg leder i sportsutvalget, Rune Gulliksen i boksen under kampen. Mer engasjert enn på lenge.
- Det var et nydelig comeback i boksen, gliste Gulliksen etter kampen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.