Seks av spil­ler­ne som var med å sik­ret NM-tri­um­fen i går er født i 1994 og er for gam­le til å spil­le U20-hoc­key nes­te se­song.

Man­ge av dem har spilt sam­men si­den knøt­te­al­der, og i går sik­ret de den gje­ve NM-tit­te­len sam­men.

- Helt fan­tas­tisk fø­lel­se. Man­ge av oss har spilt sam­men hele ve­gen i man­ge år, og en­de­lig vant vi. Jeg har leng­tet len­ge et­ter å få løf­te bøt­ta, sier Amund Ny­land.

- Det­te er det sis­te året kul­let vårt får spil­le sam­men. Vi har vært på sam­me lag si­den vi var små og det gjør det hele eks­tra spe­si­elt å få dele med alle gut­ta. Det ble jo den per­fek­te av­slut­nin­gen, sier Ei­rik Sal­sten, som er usik­ker på hva fram­ti­den brin­ger for egen del.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.