Oslo
- Dette er et voldsomt løft. Dette betyr mye for sporten og omdømmebyggingen med tanke på framtida. Vi er inne i et salg for neste sesong, og dette kan være med på å gi oss et bra lag neste sesong også, sier Kristiansen.
Kveldens semifinale kan gi en omsetning på 500.000 kroner med rundt 4.000 tilskuere.
- Vi hadde nok klart dette uansett, men dette er selvfølgelig en herlig økonomisk bonus for klubben. Jeg synes det er utrolig moro at sporten leverer til de grader, sier Kristiansen til HA-sporten.
Det var fullt kjør på Storhamar-kontoret i går. Det skulle selges billetter og ordnes.
- Jeg håper det kommer 4.000 tilskuere, så skal vi lage et like godt arrangement som sist, sier Storhamar-lederen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.