HAMAR: Johnsen vred venstre kne hjemme mot Stjernen 4. desember.

- Jeg har vært borte med kneskade i seks uker og vil gå glipp av ti kamper. Det holder, sier «Magic», som føler med sine lagkamerater.
- Seks tap på de sju siste kampene, er ikke vanlig i Storhamar. Nå må vi bare snu trenden. Og vær klar over at vi teoretisk sett faktisk kan miste sluttspillplassen. Comet er 21 poeng bak oss når det er igjen 11 kamper og 33 poeng igjen å spille om, sier Pål Johnsen, som er på is igjen, men som ikke spiller, verken mot Lørenskog hjemme i kveld eller borte mot Stjernen torsdag.
Furuset hjemme søndag blir Pål Johnsens comeback.
Den matchen innleder en kamprekke, som handler om mange hjemmekamper. Hele seks av de ni siste skal dragene spille hjemme.
Foran kveldens hjemmekamp mot Lørenskog, ligger Storhamar på en uvant sjuendeplass. Det er 17 år siden Storhamar har ligget så langt ned på tabellen.
5-0 over Lørenskog 4. januar var forrige gang dragene vant.
Og scoret.
Etter den positive opplevelsen, har Storhamar tapt 4-0 borte både for Sparta og Vålerenga og sist søndag 5-0 for Frisk Asker.
- Det er ingen skam å tape for Vålerenga og Sparta, som er de to beste lagene i serien, men 0-5 for Frisk Asker, er skremmende. Nå har ikke jeg sett bortekampene siden jeg ble skadd, men det virker som om vi må begynne litt på scratch igjen, sier Johnsen, som altså er på is igjen denne uka.
- Jeg kjenner det jo i kneet, som er både ømt og sårt, men ingen fare. Jeg spiller mot Furuset søndag. Det kan være ei grei kamp å gjøre comeback i.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.