Stemningen i Dragons-garderoben etter 6-1-nederlaget mot Vålerenga tirsdag var naturligvis kraftig nedstemt. De fleste innså nok at drømmen om å få spille NM-finale nå henger i en syltynn tråd. 

Lars Løkken Østli ergret seg spesielt over dumme utvisninger. Der var hovedstadslaget farlige. 

Tre i undertall

I tillegg til de tre målene som står registrert som mål i overtall for Vålerenga, hadde Jimmy Andersson knapt rukket ut av boksen da Daniel Sørvik la på til 3-0. 

- Det er jo i powerplay at Vålerenga scorer målene sine. Der er de veldig gode. Vi tok for mange utvisninger for å få noe ut av denne kampen, sier Lars Løkken Østli etter kampen. 

Og nå innser han at det skal voldsomt mye til for at Storhamar skal avansere til finale. 

- Det ser jo litt tungt ut. Vi ble i hvert fall ikke noe sterkere i trua etter kampen i dag, sier Løkken Østli. 

4-1 drepte kampen

Etter av Vålerenga scoret 3-0 kviknet plutselig Dragons til etter en og en halv meget tam periode. 

- Da de scorer sitt første synker vi sammen. Videre synes jeg vi blir små og engstelige en stund. Men da vi setter 3-1 så fikk vi veldig mye mer energi i spillet vårt igjen. Da klarte vi å presse på ganske lenge og skape sjanser, sier han, og fortsetter:

- Og så scorer de 4-1. Jeg føler det dreper kampen litt. Etter det detter vi sammen, sier Storhamars back-kjempe. 

- En kamp av gangen

Dragenes nummer 37 tror ikke Storhamar skal ha store problemer med å mobilisere med tanke på torsdagens fjerde semifinale. 

- Nå spiller vi for å forlenge sesongen lengst mulig. Da er oppskriften å ta en kamp om gangen. For min egen del elsker jeg å spille hockey, så jeg skal gå ut og ha det kult. Gjøre mitt beste, sier han. 

Vålerenga leder altså 3-0 i kamper etter 6-1-seieren tirsdag. Det betyr at Vålerenga har fire anledninger til å avgjøre semifinaleserien, og at Dragons må vinne fire strake kamper. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.