I gårsdagens treningskamp i Askerhallen fikk 21-åringen bokført en målgivende pasning.

Og markedsførte gode ferdigheter.

- Jeg trives veldig bra i Hamar og i Storhamar Dragons. Det var null problem å komme inn i det, sier Johansson, og fortsetter:

- Jeg håper å kunne bidra med bra senterspill. Jeg kan holde i pucken, og håper å produsere en del målpoeng. Jeg er vel hentet inn for det, og gleder meg til fortsettelsen. Vi har noe bra på gang med denne gjengen.

58 poeng forrige sesong

Den storvokste svensken produserte 58 målpoeng, 18 scoringer og 40 målgivende pasninger, i 1. divisjonsklubben Olofströms IF forrige sesong.

- Jeg liker å ha pucken mye, og en målgivende pasning er like viktig som ett mål, sier Linus Johansson, som innrømmer at beina ble tunge på slutten av kampen.

- Vi har trent mye, så det var lite energi igjen de siste minuttene, men dette blir bra.

Trener Aleksander Smirnov synes svensken er spennende.

- Linus er en bra senter. Han er god på skøyter, har bra teknikk og et godt skudd. Han kommer til å produsere mange poeng for oss. Men han må skyte mer. I denne kampen hadde noen gode muligheter til å skyte sjøl, men passet pucken videre, sier Smirnov, som likte det han så offensivt.

1. rekka imponerte

- Offensivt var det greit. Det var en ok kamp av oss, men vi er ikke i toppform. Det har vært stor belastning de siste to ukene, så gutta er litt slitne. Men det er en stund til vi skal være på topp, sier russeren.

Han likte ikke at de ga fra seg seieren på slutten.

- Jeg sa til gutta at det er greit at dette skjedde nå, og ikke i serien. Det var en bra lekse som vi må lære av, sier Aleksander Smirnov.

Dragons spilte en grei 1. periode. Midtperioden var den beste, og 1. rekka med Pål Johnsen, Christian Larrivée og Joakim Jensen viste mange herlige kombinasjoner. De sto også bak tre av fire mål.

- Det er første gangen vi starter sesongen sammen, og det var moro, sier Larrivée.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00