Trondheim
- Rosenborg-kampen ble en skikkelig sluttspillkamp med fullt trøkk både ute på isen og på tribunen. Det hjelper oss til å komme inn i «sluttspillbobla», sier Rune Gulliksen.
- Etter to tap var det viktig å vinne igjen. Spesielt så lenge vi vet hva som venter videre nå, sier han.
Seriespillet for Dragons har vært en berg- og dalbane uten like. Seks strake seirer i starten, ustabilitet, minuspoeng og trenerbytte er stikkord.
- Minuspoengene gjør det jo til en helt annen sesong. Likevel har gutta taklet det bra, og vi har holdt oss ganske stabile synes jeg, sier Rune Gulliksen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.