19-åringen har tatt A-laget til Dragons med storm.
- Han er veldig glad i å konkurrere, uansett hva det er, en vinnerskalle. Det er veldig viktig. Han har imponert meg, og har tatt et skikkelig steg den siste tiden, sier U20-trener Børre Østvang, og fortsetter:

Tillit og sjøltillit

- Han har utviklet seg gjennom gode prestasjoner på U20-laget. På A-laget har han fått spille mye sammen med Jimmy Andersson. Det å få spille sammen med gode spillere er gull verdt. Anders har spilt på seg sjøltillit på A-laget. Samtidig bidrar han på en herlig måte på U20, og er bra for miljøet. Han er flink til å bakke opp de andre der, sier Østvang, som håper backen fortsetter utviklingen i sluttspillet.
- Det blir litt mer press nå, men det er en del av utviklingen det også.
Også A-lagstrener Rune Gulliksen er imponert over det Anders Braavold har markedsført i eliteserien.
- Han er et perfekt eksempel på en unggutt som får tillit. Han har tatt kjempesteg, og har en enorm drive i spillet sitt. Han er på hele tiden, er rask, og har et herlig konkurranseinstinkt. Anders spiller enkelt, spiller rutinert, sier Gulliksen.

Har brukt tid

19-åringen ble tatt opp på A-laget første gang for to sesonger siden.
- Jeg var med i de seks første kampene, men var ikke helt klar da. Jeg ble spurt igjen foran forrige sesong, men takket nei. Da ville jeg konsentrere meg om U20-laget, og jeg lærte mye av det. Denne sesongen har det sosiale fungert veldig bra, og jeg har glidd fint inn i A-lagsgruppa, sier Braavold, som forteller at sjøltillit er utrolig viktig.
- Sjøltillit betyr veldig mye. Jeg har spilt mye sammen med Jimmy Andersson, og han er en perfekt læremester, sier Dragons-backen, som gleder seg til sluttspillet.
- Det å spille sluttspill med A-laget er noe nytt for meg, og jeg gleder meg. Det hadde vært moro å gå hele vegen. Jeg tror det er mulig med maks flyt, sier Anders Braavold.

Rosenborg i kveld

Storhamar møter Rosenborg borte i kveld i den siste seriekampen. Trondheim-laget og Stjernen kjemper om den siste sluttspillplassen.
Etter kampen blir spenningen utløst i forhold til kvartfinalen.
Alt tyder på at Dragons møter enten Lillehammer eller Sparta. Første kvartfinalekamp spilles fredag.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.