OSLO: Peter Johansson var svært fornøyd med det han så mot Vålerenga i går.
- Det er dette som venter oss i sluttspillet, og derfor er det en utrolig deilig seier, forteller Dragons-treneren.
Han synes det var vanskelig å trekke fram enkeltspillere etter en slik kamp, men en spiller har han likevel et par ekstra lovord om:
- Trevor... Jeg vet ikke hva jeg skal si. Det er ingen som ham. Han er vår sjette utespiller på isen, men gjør også de ekstraordinære redningene. I de årene jeg har vært i ishockey, har jeg aldri vært borti en lignende keeper. Ni poeng og 93 i redningsprosent er veldig sterkt.
- Også hele laget gjør en bra defensiv jobb, som fører til at mange av skuddene også blir «enklere» å ta.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.