Amerikaneren Bryan Schmidt (32) smilte og var glad for seieren over Stjernen.
Han skulle så gjerne ha bidratt, han også, og skjønner ikke helt hvorfor det skal ta så lang tid å få gjort unna papirmølla i forbindelse med overgangen.
- Jeg håper alt er klart, slik at jeg får spille mot Frisk/Asker. Det passer dårlig å sitte på tribunen mens lagkameratene er i aksjon.
Og Schmidt vil ta opp hansken etter Lars Løkken Østli, som gikk til med fysikken sin så det ristet i Stjernen-kropper.
- Jeg liker å spille fysisk hockey og håper å bidra til at Storhamar blir enda verre å spille mot. Jeg skal gjøre mitt ytterste for å vise at jeg er verdt innsatsen for å få meg hit, sa Bryan Schmidt, som var fornøyd med gjennomføringen av kampen fra Storhamars side, men som også la til:
- Ett hvert lag spiller så godt som de får lov til. Stjernen forsøkte, men hadde verken rom eller ro nok til å spille sitt eget spill mot Storhamar.
- Storhamar gjorde en meget god kamp og vant fullt fortjent, oppsummerte Schmidt.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.