HAMAR: Norges nye målvaktstrener Per-Erik Alcén ser på utfordringen som nyttig erfaring, og tror Norge har gode sjanser mot Tyskland og Slovakia.

- Jeg visste ikke så mye om de norske spillerne, en er stor, en er teknisk og en er rutinert. De er tre forskjellige typer, forklarer Alcén til Brynäs' sin hjemmeside.
Siden det ikke var noen mulighet til en slik jobb i Sverige, takket han ja da Mads Hansen anbefalte ham for landslagsledelsen.
- Den største utfordringen er å bidra til at Norge fortsatt er en A-nasjon etter VM. Norge er et hockeyland på vei opp, og for meg er det positivt å være med i et VM. Jeg tror Brynäs er glad for at jeg utvikler meg, og ikke ligger hjemme på sofaen…
Norge møter Finland, Slovakia og Tyskland i gruppespillet, og Alcén tror på gode sjanser.
- Finland blir tøft, men vi har gode sjanser mot de to andre. Jeg har dessuten lest av Slovakia har litt interne problemer rundt lønninger. Uansett hvem vi møter er oppgaven vår å stoppe flest mulige skudd, vanskeligere er det ikke.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.