Han har utallige Mjøsderby på CVen fra før av. Dagens skrev seg ikke inn i rekken av de største høydepunktene.

- Dette er helt klart ekstra surt. Ikke moro. Nå hadde vi fem strake seirer mot Lillehammer, så det var veldig surt at det ikke ble til seks i dag, sier Pål Johnsen.

Dragons styrte

Selv om Lillehammer åpnet kampen best og fikk en tidlig scoring ved Joakim Arnestad-Eidsæter etter kun ett og et halvt minutt, reiste Dragons seg og var minst på høyde med rivalene.

- I de to første periodene synes jeg vi er best, sier Pål Johnsen. Han har sitt på det tørre i og med at det sto 16-32 i skuddstatistikken.

- Tredjeperioden er jevn, men vi gjør litt småfeil hjemover sånn at dem vinner. Der må vi skjerpe oss, sier Johnsen.

På forhånd etterlyste Michael Smithurst at lagets store profiler burde stå fram mer enn i de siste kampene. Tross tap kan man trygt si at de også gjorde det, anført av en god førsterekke med Mads Hansen, Fredrik Lystad Jacobsen og Eirik Børresen. Dessuten var også Pål Johnsen selv meget toneangivende.

Unødvendige feil

Han mener Dragons burde spilt mer på det trygge mens de ledet. Noe de gjorde ved flere anledninger i løpet kampen.

- For eksempel da vi leder 4-3 så går vi oss bort bakover. Det skal ikke skje når du har en ledelse på bortebane. Vi burde spilt litt mer safe, sier lysluggen.

Lillehammer kunne til slutt altså juble for alle poengene, og befestet dermed sin tredjeplass i Eliteserien.
 

 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.