• FOTO: Fredrik Hubred Hagen.

For fire år siden var Patrik Bäärnhielm med på å slå ut Storhamar som Lillehammer-spiller. I kveld var samme mann med å slå ut Lillehammer - som Storhamar-spiller.

- Det er en utrolig deilig følelse å være videre til semifinalen! Jeg har jo spilt her oppe før, så det er ekstra deilig å slå ut Lillehammer. Jeg gleder meg til å gå på butikken nå, gliser Bäärnhielm, som fortsatt har adresse på Lillehammer.

Storhamar har vært det klart beste laget gjennom hele kvartifnaleserien, og i dag fikk Lillehammer grisebank i egen stue.

- Jeg synes det er stor forskjell på lagene. Vi er et mye bedre lag på alle punkter. De har ofte yppet seg i starten av kampene, men i kveld synes jeg vi klarte å holde Lillehammer godt unna, sier Bäärnhielm og fortsetter:

- Det har vært jevne kamper, men jeg har hele tiden tenkt at vi har er et bedre lag. 

Neste fredag går den første semifinalen av stabelen, men Bäärnhielm vil ikke røpe hvem han helst vil møte.

- Vi har egentlig hatt godt tak på alle lagene vi kan møte. Vi har slått Lørenskog, Sparta og Vålerenga flere ganger i vinter, men kanskje slitt litt mer mot Frisk. Jeg tror Frisk har det svakeste laget på papiret, men de har gitt oss hardest kamp, avslutter Bäärnhielm.

Trener Aleksander Smirnov var både stolt og glad etter etter praktkampen.

- Vi spiller en knallsolid kamp fra start til slutt. Lillehammer prøver seg litt i første periode, men jeg synes vi løser det veldig bra. Vi kaster oss ned og blokkerer skudd, vinner dueller og jobber knallhardt for hverandre. Det var deilig å se hvordan gutta ofret seg i kveld, alle ville vinne, sier Smirnov før han legger til:

- Nå er det veldig viktig at vi ikke blir for fornøyde. Vi har bare gjort en tredjedel av jobben, avslutter Smirnov.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.