HAMAR: - Storhamar er en viktig klubb som det er viktig å ha med videre for norsk hockey, sier generalsekretæren i Norges Ishockeyforbund, Jon Haukeland.
Hockeyforbundet har kjent til at Storhamar har slitt økonomisk.
- Men at det skulle være så dramatisk som det synes å gå fram av det vi leser i media, visste vi ikke, sier Haukeland til HA-sporten.
- Hva gjør forbundet med Storhamar i den situasjonen klubben er kommet opp i?
- Vi gjør ingen ting i første om-gang. Nå gjelder det å redde situasjonen. At vi skal kreve rapporter nå, blir feil. Nå må klubben få tid og an-ledning til å jobbe med seg selv. Lisenskravet får vi eventuelt se på senere. Akkurat nå kan vi heller bi-dra, om vi kan, å redde klubben.
- Hva kan forbundet bidra med?
- Det får Storhamar finne ut av selv, men det kan eventuelt være til hjelp i samtaler med kommunen eller andre.
- Penger kan vi ikke komme med. Det er det ikke snakk om. Jeg vet heller ikke om det er noen farbar vei å bidra med penger til klubber som sliter. Da tror jeg vi vil bli blakke fort, sier generalsekretæren tørt.
- Vi holder oss orientert og følger med Storhamar, fastslår Haukeland.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.