- Jeg snakker varmt om Storhamar og deres redningsaksjon. Det er bra at lokalbefolkningen støtter opp, men det handler ikke bare om å være dyktig på isen, Storhamar må tørre å gå utenfor Hamars grenser for å få nok midler til å drive et topplag, sier Dragons gamletrener Thoresen.
Stavanger Oilers-treneren er ikke i tvil om at laget i vest har mye å takke oljebransjen for. Samtidig har Stavanger levd på at aksjonærer har holdt klubben levende.
- Det er klart det er trykk i Stavanger når Oilers spiller hjemmekamp med 4.000 på tribunen i en nybygd hall DnB Arena. Folk kommer fordi vi tilbyr et produkt som ikke bare utspiller seg på isen. Publikum må ikke bare få en opplevelse av gutta som flyr ute på isen med pucken. Det handler jo hele tiden om å utvikle produktet for at publikum skal bli enda mer fornøyd, sier Thoresen.
Ifølge Thoresen bør Dragons sørge for å selge hallnavnet snarest for å komme i havn økonomisk.

Bør selge hallnavnet

- For å komme på den sikre siden tror jeg ikke det er nok bare å selge aksjer. Det handler ikke bare å redde seg over kneika nå, men få til noe som gjør at klubben kan leve skikkelig i mange år. Det viktigste er å komme over de akutte pengeproblemene nå slik at de berger poengene, men markedsavdelingen i Storhamar må på banen og sørge for at det blir mer inntekter til å drifte klubben for. Det koster å drifte en toppklubb. Administrasjonen må være det sterkeste leddet i klubben, sier Petter Thoresen.
Sønnene til Petter Thoresen, Patrick og Steffen er oppvokst i Hamar. Ifølge far er alle i familien opptatt av at Dragons skal berge poengene og økonomien.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.