Trondheim
- Jeg synes vi har fått bra støtte de siste årene, selv om resultatene ikke har vært så gode. Og nå får vi enda mer støtte nå som det går bra. Du merker forskjellen fra 1.700 til 2.500 tilskuere i hallene, sier gårsdagens tomålsscorer.
Dragene rodde det i land til slutt, selv om trønderne var på hugget i sluttminuttene. Da var Dragons presset både i fem mot fem og i undertall.
- Vi burde scoret flere ganger tidligere i kampen, sier Jensen.
Selv sørget han for to fine mål. Det samme gjorde Mads Hansen.
- Vi burde vunnet 4-1. De to siste baklengsmålene var for lette, men vi må være fornøyde med at vi har tatt 25 og 27 poeng så langt. Nå må vi være ydmyke framover. De andre lagene vil være mer forberedt på oss nå, sier Dragons-trener Michael Smithurst.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.