I går ble Storhamar regelrett ydmyket mot et godt og aggressivt Lørenskog-lag. Hele 5-0 viste lystavla da 60 minutter var unnagjort.

SE OGSÅ: Oskar Östlund etter ydmykelsen: - Jeg skjemmes 

I kveld møtte HA-sporten Lars Løkken Østli, og han var langt ifra fornøyd med det Storhamar viste fram i går kveld.

- Vi ble spilt over, holdt oss ikke samlet, og så ruset vi på overalt. Vi vant ikke dueller, og forsvarsspillet var altfor dårlig. Det var en kollektiv svikt i går kveld, sier han.

spiller for komplisert

- Hva kan du og de andre rutinerte spillerne gjøre for å hindre at slike tap skal skje?

- Vi må ta tak i de enkle tingene. Hockey er enkelt lagspill, så vi trenger ikke å spille så komplisert. Vi må bare prøve å hjelpe hverandre, sier Løkken Østli, som innrømmer at han tenker mye på lagets varierende form.

- Det var kjedelig å stå opp i dag, men samtidig må vi på jobb. Ting går videre. Vi må bare prøve å snu det. Vi har spilt noen gode kamper, men så spiller vi dårlig igjen. Det er kort tid til sluttspillet, og nå tror jeg vi må kjøre på, ha det artig, sier han.

Vil ha revansje mot Stjernen

Søndag møter Storhamar tabellnabo Stjernen i Fredrikstad, og den kampen bør Storhamar vinne dersom 4. plassen skal være innen rekkevidde.

- Vi er vonde å møte når vi spiller samlet. Vi vil ofte veldig mye i kampene, men vi klarer ikke å bruke energien riktig når vi ruser på som i går. Det må vi endre på til søndag, sier han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.