• DEBUTERER: Andrew Engelage er en spennende tilvekst i mål.
  • Christian Larrivée og Joakim Jensen jubler etter scoring.
    Foto: Arve Hovelstuen Blystad

Etter to perioder ledet Storhamar 4-2. Første periode var det en del fram og tilbake, men i andre periode styrte Storhamar det meste mot et juniorpreget Frisk Asker. Likevel utliknet Frisk til 4-4 i tredje periode, og hjemmelaget vant til slutt kampen på straffeslag.

Vi fulgte kampen live i vinduet over. 

Storhamar har ikke vært like offensive som Lillehammer i importjakten sin, men klubben er svært spent på sine nysigneringer.

De fleste har store forventninger til målvakt Andrew Engelage som skal minst holde nivået til Tommy Johansen med sin rekkevidde og gode fysiske form.

I tillegg knyttes det store forventninger til forwarden Linus Johansson. Storhamar håper transferkortet til svensken går gjennom papirmølla tidsnok til å rekke kampen i kveld. Det samme gjelder for Daniel Despotovic.

Backen Erik De La Rose har fått de nødvendige klarsignalene.

- Jeg synes det ser bra ut. De nye spillerne har kommet godt i gang, og de vil bare bli bedre etter hvert, sier Anders Kolbuholen.

Verken han eller Aleksander Smirnov er veldig opptatt av sluttresultatet i åpningskampen i Askerhallen.

- Det viktigste nå blir å se hvordan spillerne opptrer i kamp, sier Kolbuholen.

- Jeg tenker ikke resultat. Vi har trent veldig hardt nå, sier Smirnov til HA-sporten.

Kveldes motstander Frisk Asker har kanskje en litt tynn stall foreløpig, men de jobber med å få på plass både en utenlandsk back og den tidligere Vålerenga-spilleren Cato Cocozza. Ingen av disse blir klare til kveldens kamp.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.