Torsdag kveld avholdt Storhamar Hockey elite årsmøtet, hvor det ble lagt fram et overskudd på rundt 1,2 millioner i overskudd.

Geir Byberg, som torsdag ble gjenvalgt som styreleder, forteller at oppgaven med å kvitte seg med gjeld slik at klubben kunne stå på egne bein, har vært utfordrende.

Fremdeles har klubben en negativ egenkapital, men denne har blitt redusert til 1,4 millioner kroner.

Over til ordinær drift

- Det har vært en kjempejobb som har vært lagt ned av en stor dugnadsorganisasjon. Det har vært en unntakstilstand for å rydde opp, men nå vil vi over til ordinær drift, forteller Byberg til HA-sporten.

Styrelederen håper klubben aldri kommer opp i lignende situasjon, som de nå er i ferd med å legge bak seg.

- Forhåpentligvis vil man ikke merke så mye forskjell i den daglige driften framover, for vi har kommet dit vi vil være. Men vi vil ha det mer formelle, strukturelle i orden, og vi vil i større grad ikke bare fokusere på å redde klubben.

Knallhard jobbing

Byberg forteller at klubben nå ønsker å bygge utover og bli enda større enn hva de er i dag, og at de vil dra inn åbåde håndball- og fotball-gruppa i Storhamar i dette. 

- Hvor viktig at dere nå er frigjort fra andre og kan stå på egne bein?

- Det har vært en unntakstilstand, hvor folk har måtte holde pusten og folk har måtte jobbe beinhardt. Det har ikke vært noe mål å kvitte seg med det, men det er bare sunt at ting er klart, ryddig og tydelig for omgivelsene, forklarer styreleder Byberg. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.