LØRENSKOG: Michael Smithurst gjorde karriere med godt defensiv spill. Han skryter av Storhamars unge backer.
- Se på hvordan Adrian Saxrud Danielsen, Mats Larsen Mostue og Andreas Øksnes spiller. Det var nok en bratt læringskurve og litt overveldende for dem i starten, spesielt ettersom vi mistet Mattias Livf, Eerikki Koivu og Lars Løkken Østli samtidig. Men de har tatt store steg. Nå begynner de å få bra selvtillit, og har også fått inn ekstra trygghet med hverandre, som gjør at de kan holde litt i pucken, og ikke bare denge den opp med en gang.
Skuddstatstikken i tredjeperiode viste 11-3 til hjemmelaget, men følelsen av at Storhamar hadde kontroll var likevel sterk.
- De hadde mye puck i sisteperiode, og det var først da de begynte å løsne skudd på mål. Vi var flinke til å holde dem på utsiden. I dag spilte vi som vi er blitt enige om at vi skal begynne med på bortebane, for skal vi henge med kan vi ikke bare være gode hjemme. Det ser veldig bra ut nå, og vi har god selvtillit inn mot kampene mot Stavanger, Sparta og Vålerenga, sier Smithurst.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.