HAMAR: Mange ble nok overrasket da målvakten endte opp i Rosenborg til slutt.
Og som nevnt er hverdagen blitt travlere.

- Litt kaos
- Jeg studerer økonomi og administrasjon på BI i Trondheim. Jeg trives som student, og det er herlig å gjøre noe annet ved siden av hockey'n, sier den tidligere Storhamar-spilleren, som forteller at det er en del forskjeller fra Storhamar.
- Spillemessig er det mer tut og kjør her. Det skapes litt kaos, og så gjelder det å kjøre gode overganger. Det er høy intensitet når Rosenborg spiller, sier Ruben Smith, og fortsetter:

Mer hjelp i Storhamar
- Jeg fikk litt mer hjelp i Storhamar. Her er de mer avhengig av at jeg står bra. Vi er et lag som ikke har råd til å slippe inn halvbillige baklengsmål. Men jeg trives bra med det.
Så langt er det blitt 13 baklengs. Etter fire kamper står nykommeren med seks poeng, etter seiere mot Lillehammer borte og Frisk hjemme.
- Jeg følte at jeg var avgjørende både mot Lillehammer og Frisk. Det er moro. Jeg er bra fornøyd med åpningen for min egen del, sjøl om det ble litt for mange baklengs mot Lørenskog sist.
Den kampen tapte Rosenborg 5-1.

- Texas i Leangen
I kveld kommer gamleklubben Storhamar til Leangen.
Og Ruben Smith lover flere supermotiverte Rosenborg-spillere - og trøkk i hallen.
- Simen Hoel Johannessen og Ola Johannessen har jo også spilt i Storhamar, så motivasjonen for noen av oss er grei. Det er Texas i Leangen. Da vi scoret det første målet mot Frisk, hang folk over vantet. Det er en del av fotballsupporterne til Rosenborg som er på kampene også. Det er herlig trøkk.
Mot Frisk var det 1.470 tilskuere som lagde liv i intime Leangen Ishall.

Bodde hos Hjelm
Ruben Smith vant HA-børsen forrige sesong, og han har fortsatt god kontakt med flere av Dragons-spillerne.
- Jeg har veldig mye kontakt med Andreas Hjelm. Jeg bodde hos ham da vi spilte treningskamp i Hamar. Jeg snakker med flere av de andre også. Det blir spesielt å møte dem i seriekamp.

Giret på landslaget
Han har fortsatt ambisjoner om landslagsspill.
- Landslagsspill henger høyt. Det blir spennende etter at Pål Grotnes har vært skadet, og Andre Lysenstøen har lagt opp. Vi får se. Jeg får ikke gjort noe annet enn å redde så mange pucker som mulig.
Rosenborg-målvakten står med 89,8 i redningsprosent så langt. Storhamars Trevor Koenig har en redningsprosent på 93,3. Vålerengas Patrick DesRochers topper med utrolige 97,7 prosent.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.