(Sparta - Storhamar 7-3)

Storhamar tapte stort for et et effektivt hjemmelag, og etter kampen var det en ydmyk Hampus Gustafsson som snakket med HA-sporten.

beklager til fansen

- Det er flaut og pinlig å spille på den måten her. Det er fans som kjører i tre timer en vei for å se på oss, og da er det pinlig at vi kommer ut og taper dueller og nærkamper. Det er pinlig, sier Gustafsson, før han legger til:

- Vi trener hardt om dagen, men det er ingen unnskyldning. Vi gjør enkle feil, og det gjør at Sparta kan få enkle scoringer. Vi kan ikke fortsette sånn, sier han.

- har ikke flyt

Gustafsson var en av få spillere som så ut til å være påskrudd i kveld.

- Jeg følte meg ganske fresh, og jeg synes også vi gjorde en god førsteperiode, men vi har ikke flyt om dagen, sier han.

Han er imidlertid klar på at han ikke er redd for å møte Sparta i sluttspillet. 

- Vi skal vinne mot Sparta og Frisk. Vi vet vet at vi kan slå alle lagene, sier han.

- Hvem vil du helst møte av Frisk og Sparta?

- Det spiller ingen rolle. Vi skal være godt forberedt når vi kommer til sluttspill, sier tomålsscoreren. 

Johnsen kritisk til forsvarsspillet 

Pål Johnsen likte ikke det han så foran Storhamar-målvaktene i kveld.

- Offensivt så skaper vi ganske mye, men det er utrolig slett defensivt. Målene vi slipper inn er veldig enkle. Det er ikke godt nok, sier han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.