(Lillehammer - Storhamar 1-5)

Det var en dyster stemning i Storhamar-garderoben etter praktkampen mot Lillehammer. På den ene siden sang og applauderte supporterne sine helter, mens bak lukkede dører satt et lag og gråt for sin døde bussjåfør, som fikk hjertestans bare en snau kilometer fra Kristins Hall.

Erik de la Rose spilte en stor kamp for Storhamar. Men etter kampen var svensken lei seg for den tragiske nyheten om bussjåførens hjertestans.

- I kveld blir ikke hockey viktig. Vi tenker på familien og de som sitter igjen. Dette var fryktelig trist, sier de la Rose.

De la Rose sier han helst ikke vil snakke om dødsfallet, men heller kan svare på noen spørsmål knyttet til kampen.

- Vi er et bedre lag enn dem. De blir løpende mye i mellom, mens vi er nøyere og har klarere avtaler, avslutter en trist de la Rose.

dominerte fra start

Storhamar tok tidlig grep om kampen mot naborival Lillehammer. 

Dragons produserte den ene sjansen etter den andre, og til slutt var det måltyven Joakim Jensen som fikk æren av å sende Storhamar opp i ledelsen fra kloss hold. 

Storhamar fortsatte presset, og Lillehammer slet med å håndtere rekka med Jacob Berglund, Linus Johansson og Luke Moffatt. 

Storhamars andre scoring kom etter en god solo-prestasjon av Johansson. Svensken drillet og dro i sonen før han la på et giftig skudd. Pucken gikk via stolpen og inn, og Storhamar hadde fått kampen inn i sitt spor. 

fortsatte i samme spor

Det tok kun drøye tre minutter før Brian Foster måtte plukke den første pucken ut av nettet. Linus Johansson la på et lurt skudd fra bak mål. Pucken gikk via en Lillehammer-forsvarer og inn. 

Fem minutter senere smalt det igjen. Adrian Saxrud fikk god tid på blålinja da han sendte et hardt skudd opp i krysset bak en sjanseløs Foster.

Storhamar fortsatte å kjøre kampen, og med tolv sekunder igjen av den andre perioden kom Storhamars femte scoring. Christian Larrivée fant Eirik Skadsdammen foran mål. Han tok imot og sendte pucken kontant opp i motsatt kryss.

svak avslutning 

Den tredje perioden var helt ulik de to forrige. Storhamar var ikke lenger på hugget for flere scoringer, men virker heller å ha byttet fokus mot tirsdagens viktige kamp mot Vålerenga. Lillehammer fikk en scoring da Kjetil Martinsen la en løs puck på mål. Det var umulig å si om pucken var inne, men det ble dømt mål, og dermed endte kampen 5-1 til Storhamar.


Storhamar stilte følgende lag: I mål: Andrew Engelage (Daniel Jørgensen).

1. rekke: Erik de la Rose, Patrik Bäärnhielm - Joakim Jensen, Christian Larrivée, Eirik Skadsdammen.

2. rekke: Lars Løkken Østli, Adrian Saxrud Danielsen - Pål Johnsen, Mads Hansen, Lars Erik Hesbråten.

3. rekke: Jimmy Andersson, Magnus Eikrem Haugen - Linus Johansson, Jacob Berglund, Luke Moffatt.

4. rekke: Simen Hansen - Vetle Lindstad, Jørgen Langdalen, Ole Petter Øvergaard.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.