(Storhamar - Vålerenga 1-2)

Anders Braavold var nærmest klar for Storhamar i sommer, men så snudde han i siste sekund og valgte spill i Vålerenga.

seier

I dag var han tilbake i CC Amfi, og Vålerenga vant etter sudden death.

Og denne seieren setter Braavold høyt på listen over ting han har oppnådd i karrieren. 

- Det var sinnssykt moro å spille i Amfi`n med så mange på tribunen, og desto deiligere å slå dem og stilne hele fjøset, sier han og legger til:

- Storhamar-fansen skal ha cred for livet de lager, men det gjør det også enda deiligere å slå dem. 

u20-gull

Han sammenligner kveldens kamp med et Storhamar-minne.

- Den tredje finalen med U20 er mitt beste minne, men denne kampen kommer på en god andreplass, sier han.

Han tror derimot Storhamar kommer høyt på tabellen.

- Storhamar er farligere i power play enn på lenge, og det kommer de til å vinne på. De har også mye ferdigheter og rutine i laget. De kommer ikke til å havne under 3. plass på tabellen, og de kan fort vinne ligaen, sier Hamar-gutten.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.