• HERJET: Jacob Berglund hamret inn mål mot Lillehammer i fjor.
    FOTO: Rune Steen Hansen

I vår signerte Alexander Reichenberg under en toårskontrakt med Storhamar. Det ble ikke godt tatt imot av Lillehammer-fansen.

Under treningskampen mot Lillehammer 15. august ble han pepet på hver eneste gang har var i nærheten av pucken.

Storhamars supporterleder, Stian Bekkelund, sa følgende til HA om Lillehammer-fansen: - Det kan virke som det er viktigere for Lillehammer-fansen å pipe på Reichenberg enn å støtte sitt eget lag, sa han.

I morgen regner Reichenberg med å få høre det igjen.

- De kan pipe så mye de vil. Jeg blir bare mer gira av at fansen piper, så det er ikke noe problem for min del, sier Reichenberg, som håper å kunne revansjere den svake prestasjonen mot Vålerenga fredag.

- Lillehammer kommet til å ligge lavt og satse på kontringer - sånn som Vålerenga gjorde. Nå må vi være flinkere til å styre spillet, sier han.

brennhet berglund

Jacob Berglund, som scoret fem mål på to kvartfinaler på Lillehammer i vår, sier han gleder seg til å komme tilbake til Kristins Hall.

- Jeg hadde veldig god flyt der, så det ble noen ekstra scoringer der oppe, gliser svensken, som mener Storhamar har slitt mot Lillehammer i begge treningskampene.

- Vi har vist frem et veldig høyt nivå på starten av sesongen. Men de to treningskampene mot Lillehammer (2-1-tap og 3-3) har vært svake. Vi må klare å styre kampen i større grad enn hva vi har klart mot dem sist. Vi er klare for å skaffe oss tre poeng i morgen, lover Jacob Berglund.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.