• Tore Vikingstad på vei gjennom, men blir hektet av landslagstrener Roy Johansen.

(Stavanger Oilers - Team Zuccarello 6-9)

NM-vinnerne fikk det tøft mot et godt Zuccarello-lag. 

Stavanger fikk det tøft

Zuccarello All Stars leder 4-1 etter den første perioden. NHL-stjernene Derick Brasard, Kevun Hayes og Chris Kreider satte sitt preg på kampen med scoringer, driblinger og fine detaljer. Laget ledet 4-0, før Stavanger reduserte på tampen av perioden.

Patrick Thoresen og Pål Johnsen spilte i samme rekke, men klarte aldri å få pucken over linja. Pål Johnsen var nære da han prøvde en frekkis fra kjøkkenveien, men Henrik Holm holdt stolpen.

4-1 ble til 5-5 i løpet av ti minutter i midtperioden. Stjernelaget så slitne ut, men så dukket Jonas Holøs opp og satte inn Zucca-guttas sjette scoring. 

Den tredje perioden var enveiskjøring, og til slutt ble resultatet 6-9.

kjendiskampe

Tidligere Storhamar-spiller Ole Eskild Dahlstrøm rakk å gjøre unna to høyresvinger før han klagde på vondt i låret: - Jeg har allerede klart å dra av hele hamstringen bak låret, gliser TV 2-profilen idet han går forbi spillerboksen.

Patrick Thoresen er fornøyd med alle kjendisene som har tatt turen for å støtte Right To Play-organisasjonen.

- De har fått med en herlig gjeng. Jeg tror ungene synes det er vel så morsomt å se kjendisene som å hilse på NHL-spillere. Det er herlig blanding av alt mulig, sier Thoresen.

Team Pepsi Max slo Team Oilers 6-5. 

Saken oppdateres underveis!

 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.