• IMPONERT: Tor Nilsen er imponert over den jobben Storhamar gjør, og tror det blir enda bedre med etableringen av Wang.FOTO: Henning Rugsveen

Tor Nilsen har lang erfaring med NTG på Lillehammer.

- NTG er veldig bra for oss. Det handler om å legge til rette for spillerne slik at de kan kombinere skole med mye trening. Det er blitt høye krav i hockey'n i Norge, sier Lillehammer-treneren.Han forteller at det var utfordringer i yngres avdeling i Lillehammer da A-laget kom opp i eliteserien.- I starten fikk vi unge spillere utenfra som ville satse på ishockey kombinert med skole. Etter hvert er det blitt flere Lillehammer-gutter på NTG, og vi vil bli enda bedre forspent med egne spillere i framtida.

Imponert over Dragons

Nilsen er imponert over den jobben som gjøres og er blitt gjort i yngres avdeling i Storhamar.

Med Wang tror han det vil bli enda bedre.

- Jeg har sett og ser at Storhamar er flinke med de unge. De har gode trenere, og nå blir det enda proffere. Det blir lettere å tilpasse hverdagen for spillerne. Det å ha skolen rett ved siden av er gull verdt og helt avgjørende. Da blir logistikken mye enklere, og de sparer tid. De kan legge ned de timene som trengs for å utvikle seg, og de som vil satse på idrett i alderen 16 til 18 år slipper å flytte fra byen, sier Tor Nilsen, og legger til:

- Det er ingen tvil om at Hockey-Norge har fått et løft med etableringene til NTG og Wang.

Lillehammer leder

I kveld er det klart for et nytt møte mellom Lillehammer og Storhamar, denne gangen i Kristins Hall.

De har møttes to ganger tidligere denne sesongen. Og Lillehammer har vunnet begge oppgjørene.

- Det har vært to tette, gode hockeykamper, som vi har klart å avgjøre i tredje periode. Jeg tror det blir tett igjen. Storhamar har hatt flere imponerende resultater, og de har tre veldig gode løperrekker, som produserer mange poeng. Vi har stor respekt for Storhamar, sier Lillehammer-treneren, som liker at det er litt rivalisering.

- Det er alltid spesielt å spille mot nabobyen. Slik skal det være. Det skaper interesse. Samtidig tror jeg det er stor respekt mellom klubbene blant de som har levd noen år.

PS! Lillehammer har vunnet de to siste mjøsderbyene, mens Storhamar har vunnet sju av de ti siste.Storhamar tapte etter sudden death (2-3) på Jordal sist, mens Lillehammer slo Manglerud Star 1-0 hjemme i forrige serierunde.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.