SARPSBORG: - De siste to tre ukene har selvtilliten hele tiden gått opp og spillet blir bedre. Det defensive blir stadig sterkere, også mot et så godt lag som i dag, og det er morsomt å se en del av de unge spillerne bidra mer og utvikle seg for hver kamp. Vi er fortsatt ikke helt der vi skal, men vi er på veg, forklarer Trevor Koenig om den gode kampen mot Sparta.
Canadieren har sju målgivende pasninger denne sesongen, og har flere ganger vist fram sin briljante teknikk med spaken. I går kom feilen som noen kanskje har ventet på. Han bommet på pucken i rundvant og Sparta scoret.
- Den gikk mellom beina mine. Det er sikkert ikke siste gang denne sesongen, men jeg håper likevel jeg bidrar mer til eget lag enn motstanderen, smiler Koenig.
Trenerne har ingen planer om å gjøre burvokteren mer defensiv.
- Han bidrar med så mye viktig i egen sone at dette må vi tåle. Det er slikt som skjer, sier Michael Smithurst.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.