• FOTO: Fredrik Hubred hagen.

Martin Blakseth Huse og resten av Stavanger-laget har hatt en enkel reise frem til finalen. Stjernen ble sendt ut etter fire strake kamper, før Vålerenga fikk bank i semifinalen. 

Hamar-gutten har hatt en vanskelig sesong i Stavanger, men i sluttspillet har det løsnet for den tidligere landslagsspilleren. Huse har i rekke med Stian Høygård og Petter Røste Fossen vært sterkt delaktig i Stavangers suksess.

- det blir spesielt

Nå gleder han seg til å møte Storhamar i finalen.

- Det blir spesielt å møte Storhamar. Jeg prøver ikke å tenke på at det er nettopp Storhamar vi skal spille mot, men heller på hva vi kan gjøre for å spille best mulig. Jeg gleder meg til kampene. 

Blakseth Huse er imponert over de beste enkeltspillerne Storhamar har i laget. 

- De har noen utrolig gode spillere som kan avgjøre kamper. Nøkkelen for oss blir å ta ut dem, så må vi klare å utnytte at vi har en bredere stall enn hva Storhamar har. Jeg tror vi kommer til å vinne, men det kommer til å bli tøft. Storhamar er gode. 

- Hva er den største forskjellen på lagene?

- Storhamar har som sagt veldig gode enkeltspillere, men er litt tynnere enn oss. Vi har en bred, god stall. Jeg tror det kommer til å bli syv kamper, men at vi tar "bøtta" til slutt, avslutter Blakseth Huse.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00