Michael Smithurst hater å tape hockeykamper, men han innser at Storhamar skal få trøbbel med å spille seg inn blant de fire beste lagene i eliteserien.
Hamar
- Det er fremdeles 21 poeng å spille om i eliteserien, men skal jeg være realistisk, må jeg bare innrømme at jeg ikke ser hvordan vi skal kunne spille oss opp fra dagens sjetteplass. Det skiller ni poeng opp til Lillehammer på fjerdeplass, sier Michael Smithurst.
Lillehammer en nøkkel
Og nettopp Lillehammer kan bli et nøkkellag for Storhamar i kvartfinalen. Det er ganske sannsynlig at Stavanger enten velger Stjernen eller Rosenborg som kvartfinalemotstander. Hvem som blir nummer to av Lørenskog og Vålerenga, er ikke godt å spå noe om, men hvis Lørenskog tar seriesølvet, blir den sannsynlige motstanderen det laget som blir igjen etter at Stavanger har bestemt seg for sin motstander, altså enten Stjernen eller Rosenborg.
Et vorspiel
Vålerenga på tredjeplass per nå, kan velge mellom å møte Sparta og Storhamar. Trolig velger Oslo-laget Østfold. Storhamar har skapt litt plunder for Vålerenga denne sesongen. Og vips: Da står Lillehammer og Storhamar mot hverandre i år som i fjor. Den gangen vant Lillehammer den tvekampen ganske klart.
Michael Smithurst innrømmer å ha tenkt disse tankene helt siden den siste kampen mot Stavanger. I så fall blir helgens kamp i Hamar OL-Amfi et slags vorspiel på kvartfinalene. Selv om Storhamar vant den forrige kampen mellom disse to lagene, kommer en ikke vekk fra at Lillehammer er den store favoritten, både i morgen og i kvartfinalene.
Få bort personlige feil
- Lillehammer har et kjempegodt lag, bygd opp over flere år. De begynner å høste litt av det arbeidet de har gjort i en årrekke og har tatt mål av seg til å kjempe om seriegullet i år, men vi er på veg, vi også, sier Michael Smithurst som mener at innsatsen denne sesongen ikke står i stil til den treningsinnsatsen som samtlige på laget har lagt ned.
- Vi er godt trent, men vi har slitt med skader så det nesten er komisk. For oss har sesongen vært som det er for et bridgelag å spille bridge med 32 kort.
- Mot Lillehammer blir det viktig å samle troppene, være disiplinert og unngå mange av de personlige feilene vi har hatt i det siste.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.