Samtidig inngår den lovende målvakten i aller høyeste grad i Storhamar Dragons framtidsplaner.

- Jeg kan bekrefte at noen lag i 1. divisjon har forhørt seg, men jeg vil aller helst spille for Dragons, sier lillehamringen som trives godt i Hamar.

Daniel Jørgensen har ikke hørt noen ting rundt neste sesong fra Storhamar, men har fått med seg at navnet hans er nevnt i A-lagssammenheng.

- Vi har nettopp fått en avklaring rundt den økonomiske situasjonen i klubben, og har ikke kommet så langt som vi skulle ønske med spillernes planer for neste sesong. Så langt har vi snakket med fire mann, men vi kommer til å jobbe intensivt med spillerstallen i dagene framover, og også se hvem vi vil ha med oss fra juniorstallen. Jeg kan allerede nå bekrefte at Daniel Jørgensen er en spiller vi ønsker å ha med oss videre, sier Sjur Rakstad Larsen.

Rakstad Larsen har ikke hørt noe om at andre klubber har tatt kontakt med Daniel Jørgensen:

- Jeg har bare fått en lapp fra treneren hans på U20-laget, Børre Østvang. Der har Daniel skrevet at han helst vil spille for Storhamar i eliteserien neste år, sier Sjur Rakstad Larsen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.