LILLEHAMMER: Hele 379 ganger scoret Tom Erik Olsen for Storhamar i sin tid. Joakim Jensen er i ferd med å gå løs på sin tredje sesong for dragene. Han satte 24 pucker i seriespillet i fjor og tre i sluttspillet. Totalt står han med 39 seriemål for Storhamar. Med sine eksepsjonelle ferdigheter foran mål, mener Pål Johnsen han er i lik klasse med Tom Erik Olsen og Martin Åhlberg.
- Lært noe i Canada
- 30 mål i sesongen er veldig sterkt. Det er i samme klasse som Tom Erik Olsen og Martin Åhlberg, sier Pål Johnsen.

- Han har noen utrolig ferdigheter når det gjelder det å sette pucker i mål. Han må ha plukket opp noe mens han var i Canada, ler Johnsen.
Jensen satte klubbrekord i antall overtallsmål forrige sesong. I gårsdagens treningskamp mot Lillehammer fikk Oslo-gutten vist fram sine målferdigheter ved to anledninger. Den ene i overtall.
- Det er deilig å score mål. Nå som det har løsnet merker jeg at det hjelper på selvtilliten.
- Jeg har ikke satt meg noen målsetting om antall mål. Men når jeg spiller med Pål og Johan så får jeg flere muligheter hver kamp. Og da er opp til meg å score.

Jensen skal score
I spann med Pål Johnsen og Johan Ramstedt er planen at Jensen skal være avslutteren.

- Både jeg og Johan er flinke til å ta med pucken inn i sonen. Det er ingen tvil om at Joakim er den beste avslutteren av oss. Det er meningen at vi skal servere ham, forteller Johnsen til HA-sporten.
Og Ramstedt er enig.
- Joakim er flink til å komme seg fri i farlige posisjoner. Både jeg og Pål kan avslutte vi og, men det er mest naturlig at han skal avslutte.

God nok for landslaget
Og superveteranen Johnsen mener 22-åringen bør få sjansen på landslaget.

- Det er ikke mange i Norge som er på samme nivå som Jensen. Han hadde vært god å ha på landslaget, spesielt i overtallsspill. Jeg synes han bør få sjansen denne sesongen.
Og mot Lillehammer, som sikter seg inn blant topp tre denne sesongen, viste Jensen og de andre dragene seg fram. Eirik Skadsdammen trengte bare et drøyt minutt før han satte sin første for sesongen. Lillehammer kom tilbake og det viste seg å bli en tøff kamp med et overraskende høyt tempo til å være treningskamp.
Ruben Smith var tilbake i buret, men hadde ingen heldig dag på jobben. Både Lillehammers andre og tredje mål var skudd Stavanger-gutten burde ha stoppet.
- Vi har fortsatt noe å jobbe med. Men vi fortsetter å vinne og det er sterkt, forteller trener Rune Gulliksen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.