Storhamar Dragons åpnet sesongen med fire tap på de seks første kampene (inkludert overtidstapet mot Lørenskog), og var av eliteseriens dårligste lag. Nå lukter det derimot svidd av dragenes angrepsspill.

- Berglund er én av de beste

I tillegg til å ha scoret flest mål i GET-ligaen (92), har Storhamar solide 25 prosent uttelling i overtall. Der er det kun Sparta som er bedre enn Dragons.

TV2s hockeyekspert, Ole Eskild Dahlstrøm er imponert over hvordan Storhamar har snudd den noe trøblete sesongstarten.- I begynnelsen av sesongen var Dragons et juniorlag, med flere viktige spillere ute med skader. Nå har de virkelig plukka opp hansken og blitt et skikkelig seniorlag. I tillegg spiller de underholdende hockey, sier Dahlstrøm som mener den gode uttellingen i overtall, og Dragons offensive hockey skyldes gode importer. Spesielt Jacob Berglund.- Jeg er fan av Christian Larrivée, men når han fikk den oppkjøringa han fikk uten skader og andre plager var det nesten forventa at han skulle levere. Berglund derimot har overrasket og imponert meg, sier TV2s ekspert før han fortsetter:- Han er en tovegsspiller som spiller hardt, er god med pucken og sammen med Luke Moffatt og Linus Johansson gir han Storhamar flere strenger å spille på. Han er en av de beste i ligaen, sier Dahlstrøm.

Kun snublet mot Frisk

Hockeyeksperten mener Storhamar har levert solid så langt denne sesongen, men irriterer seg over tapene mot Lillehammer og Frisk Asker.

- Dragons har kun kåla det til mot de to lagene, ellers har sesongen vært ganske bra. Hvis de hadde vunnet begge mot Asker så hadde det vært en bortimot feilfri start, sier den tidligere Storhamar - og Lillehammer-spilleren.Den svært så engasjerte hockeyeksperten gleder seg til Storhamars hjemmekamp mot Lørenskog i morgen.- Dette er en skikkelig toppmatch. Her er det bare for folk å slippe det de har i hendene og komme seg på kamp, sier Dahlstrøm som tror vertene tar alle poengene på hjemmeis.- Det er hjemmebane, og selv om Lørenskog er ett av topplagene sammen med Stavanger og Storhamar, blir jeg skuffa hvis ikke Storhamar tar det. Såpass spennende synes jeg Storhamar er om dagen.

Viktig for medaljekampen

Dragene fra Hamar vest er på fjerdeplass, sju poeng bak serietoer Lørenskog, men der Dragons-trener, Aleksander Smirnov bruker lite energi på tabellsituasjonen mener Dahlstrøm Storhamar burde henge med i toppen, for å få en fordel i sluttspillet.

- Lørenskog-kampen er viktig for å få heng på medalje. Det synes jeg Storhamar burde ha som mål.- Stavanger blir nok for sterke med tanke på gull, men topp to eller topp fire er viktig med tanke på hjemmefordelen i sluttspillet, avslutter Dahlstrøm.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.