Storhamar leter innenfor en ganske konkret mal når de skal ansette ny trener.
HAMAR: - Hvem blir den nye hovedtreneren i Storhamar, Carl Oscar Bøe Andersen?
- Det er et godt spørsmål. Akkurat nå aner jeg ikke. Vi har vært i dialog med noen kandidater, men det er en omfattende prosess, sier Coba.
Han vet hva han ser etter:
- Vi kan ikke lokke med verken millioner eller båt på havet. Den som skal hit, må være sulten og synes det er spennende med vår modell. Jeg er rimelig klar på hva vi ønsker. For eksempel ser jeg gjerne at han holder en viss alder, for eksempel mellom 37 og 48 år, som har akkurat passe erfaring og som er på et visst sted i karrieren, med en egen filosofi og egne tanker.
- Det er ikke oss i mot om vi tar bøtta neste år, men det er like viktig at han ønsker å utvikle enkeltspillerne, og at det ikke kommer en som bare er opptatt av å kunne tilføre en pokal til cv`en sin, sier Coba.
Dragons ønsket opprinnelig å ansette hovedtreneren først, men prosessen har tatt tid.
For Michael Smithursts del, ser han på det som en ekstra utfordring at hans nye «sjef» kommer senere.
- Forhåpentlig vil det ikke være natt og dag. Vi skal kunne diskutere på trenerrommet, men når vi går ut til spillerne må vi være enige. Og det handler litt om det jeg sa om å akseptere sin rolle det også. Jeg er klar for å prøve å kle rollen som assistent, sier Smithurst.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.