- Vi må begynne å vinne dueller og gå inn i dritten. Vi må gjøre møkkajobben for å vinne hockeykamper, sier en tydelig skuffet Hesbråten.

På spørsmål om Storhamar-gutta er slitne, svarer løperen følgende:

- Beina er greie, og det skal ikke være noe problem, selv om vi har spilt mange kamper, Hesbråten.

Skuffet Smirnov

Trener Aleksander Smirnov var svært skuffet etter kampen.

- Dette var den dårligste kampen så langt denne sesongen. Vi tapte veldig mange dueller. Det var det største problemet. Vi ble passive. Alle spillerne må gå i duellene. Hvis ikke går det ikke. I tillegg må vi ha folk foran mål, og vi må skyte mer. Det er ingen krise, men vi må korrigere så fort som mulig, sier Aleksander Smirnov. 

Sparta dominerte

Storhamar lå under 2-0 etter to perioder, og den tredje skulle ikke bli noe bedre. Sparta fortsatte å presse, og fikk satt hele tre mål til før uret signaliserte for kampslutt. I en kamp hvor Sparta ville klart mer enn Hamar-guttene, ble de hengende etter mot et Sparta-lag som gikk mye på skøyter, og som trøkket til og vant de fleste duellene. Storhamar hang glimtvis med, og skapte en håndfull sjanser, men var ikke i nærheten av å true Sparte denne lørdagskvelden.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.