(Vålerenga - Storhamar 1-6). 

Storhamar-spillerne avsluttet morgentreningen med knallhard skøytegåing, før de gikk på bussen i retning Oslo. Men da laget først var kommet på isen, var det ikke mulig å se at de var slitne. 

Til første pause sto det nemlig 0-3 på tavla.

Se samtlige mål i videoen over!

Jacob Berglund inn sin første scoring for sesongen etter en herlig pasning fra Hampus Gustafsson etter drøye tre minutter. Mot slutten av perioden fikk Storhamar sjansen i fem mot tre, og Joakim Jensen satte inn 2-0 til Storhamar. I fem mot fire like etterpå scoret Gustafsson. Denne gangen var det Berglund som serverte. 

- Vi leverer fra start, og det er godt å se det nivået vi har inne, sier Storhamar-trener Aleksander Smirnov om åpningsperioden.

fortsatte å herje med Vålerenga

I 2. periode fortsatte Storhamar kjøret mot Vålerenga-buret. Målsniken Joakim Jensen satte inn sin andre scoring etter ett minutt og 10 sekunder av midtperioden. Det var til tider enveiskjøring og Storhamar gjorde som de ville. Etter 2. periode ledet gjestene fra Hamar skuddstatistikken 25-9.

Larrivée med klassepasning

Den tredje perioden åpnet med en flott Eirik Skadsdammen-scoring etter en nydelig pasning fra Christian Larrivée.

Like etterpå la Jacob Berglund på til 6-1 da han fintet Brede Csizar ut, før han dro pucken litt for langt ned, men klarte likevel å lure skiva inn fra død vinkel. 

Vålerengas redusering kom etter en feil på blålinja, og Vålerenga kom to mot en. Tobias Lindstrøm fyrte av et hardt skudd under snapphansken til Östlund og i mål.

Etter kampen jublet Storhamar foran rundt 500 bortesupportere - et historisk stort antall på en treningskamp.

- Det er utrolig å spille foran så mange fra Hamar. De bekrefter i dag at Storhamar-familien står veldig sterkt, sier Smirnov, som var veldig fornøyd.

- Det er ikke nå vi skal være i toppform. Vi har kjørt knallharde økter, så det var litt overraskende hvor gode vi var. Neste uke slipper vi litt ned på treningsmengden, for vi skal være klare når Sparta Praha kommer, sier treneren.

Storhamars lag:

Målvakt: Oskar Östlund (Robert Hestmann).

1. rekke: Scott Hotham, Patrik Bäärnhielm - Joakim Jensen, Christian Larrivée, Eirik Skadsdammen.

2. rekke: Andreas Øksnes, Erik de la Rose - Alexander Reichenberg, Jacob Berglund, Hamphus Gustafsson.

3. rekke: Christian Bull, Lars Løkken Østli - Magnus Lindahl, Mikael Zettergren, Martin Gran.

4. rekke: Jimmy Andersson, Magnus Eikrem Haugen - Martin Rønnild, Martin Blakseth Huse, Lars Erik Hesbråten.

Jørgen Langdalen er også med.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.