OSLO: Og dette er tallene som beviser det:
Oilers - Dragons 3-1
Dragons - Sparta 2-3
VIF - Dragons 3-2
Dragons - Oilers 7-4
Sparta - Dragons 5-2
Dragons - VIF 2-1
Oilers - Dragons 5-3
Dragons - Sparta 2-3
VIF - Dragons 1-2
Dragons - Oilers 4-0
Sparta - Dragons 4-3
Dragons - VIF 3-2
Oilers - Dragons 3-0
Dragons - Sparta 3-1
VIF - Dragons 0-1

Fire av fem mot Enga

De halvfete linjene viser at Dragons vs. topplagene endte 7-8, etter at siste topp-fire-kamp ble spilt mot Enga tirsdag.
Her er noen punkter å tenke over:
• Kun Sparta har et synlig overtak over Storhamar.
• Sett bort fra de tre første seriekampene dette året, som var mot nettopp disse, leder trolig Storhamar interntabellen. Det vår også med et lag uten Ramstedt, Østli, Gröndahl og Larrivée i toppslag.
• Johanssons menn har slått Enga fire ganger på rad.
• Historisk sett et bra overtak på Oilers i sluttspill.
• Selv om Sparta leder 4-1 har de tre siste kampene vært jevne og kunne ha bikket begge veier også i de to Dragons ikke vant.

- Ingen vil møte oss

- Jeg i er i alle fall helt sikker på at det er ingen i eliteserien som ønsker å møte oss i et sluttspill. Derfor spiller det ikke så stor rolle hvor vi ender på tabellen. Selvsagt ville en sølvplass være ideelt, men opp dit virker det litt langt, innrømmer Dragons-treneren.

Lørenskog eller Lillehammer

Fire poeng skiller VIF på bronseplass og Dragons på fjerde. Oslo-laget har også en kamp til gode, og blir trolig nummer tre.
Avstanden ned til Lillehammer på femteplass er den samme, og med et overkommelig kampprogram igjen der Lørenskog og Lillehammer er de største hindrene, skal det mye til å bli hentet inn bakfra.
Uansett tyder alt på at det enten blir LIK eller L.I.K i kvartfinalene:
- Ja, det ser slik ut nå. Hvem av dem er vanskelig å si. Men det har ikke så mye å si for meg. Man kan se på tidligere resultater og alt det der, men jeg mener det alltid er slik at skal man vinne gull, må man være best av alle. Og da spiller det ingen rolle hvem man spiller mot. Kanskje mer reiseavstand i et tøft kampprogram, sier Johansson og hinter kanskje til at Enga og Espen «Shampo» Knutsen velger et kvarters kjøring til Lørenskog framfor en busstur til Oppland.

Frisk i kveld

I dag møter Dragons Frisk Asker hjemme i Hamar OL-Amfi. Forrige kamp endte det med jubelsifre og hat trick av Lars Erik Hesbråten.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.