HAMAR: Peter Johansson forteller om backeventyret:
- Da jeg kom var det mange som sa at backene var det svake punktet. Klubben hadde mistet Mattias Livf. Eerikki Koivu og Lars Løkken Østli. Vi slet litt defensivt i starten, men alle har utviklet seg utover i sesongen, og nå er det veldig stabilt defensivt, sier svensken, og fortsetter:

Imponert over Adrian
- Mats Larsen Mostue og Blake Cosgrove var ikke helt på topp i starten, men de har vært veldig gode i det siste. Andreas Øksnes er også blitt stabil, men den største overraskelsen er Adrian Saxrud Danielsen. Han har tatt størst steg, og har etablert seg. Alle backene har utviklet seg veldig bra.
Peter Johansson og Michael Smithurst har brukt sju backer i det siste, etter at Jimmy Andersson kom tilbake fra skade.

Alle leverte
- Jeg liker egentlig ikke å bruke sju backer, men jeg kunne ikke vrake noen da Jimmy kom tilbake. Alle leverte, og det har fungert veldig bra.
Dragons-treneren synes det ser trygt og godt ut i egen sone nå.
- Ting har satt seg etter en litt vanskelig start. Vi har tryggheten i en god keeper og gode backer. Det er veldig viktig.

- Bratt læringskurve
Michael Smithurst styrer backene i kampene, og liker det han ser.
- Det har vært en bratt læringskurve for mange. En ting er å spille sammen med en rutinert back. Noe annet er å ta mer ansvar. Vi har flere unge backer. De har fått tillit, og har vokst på det. I tillegg er Trevor Koenig flink til å hjelpe dem undervegs i kampene. De tar steg hele tida, og jeg er kjempefornøyd med det de har levert. Det er viktig med trygghet og mestring for unge spillere, sier Smithurst, og legger til:
- Gutta er også flinke til å trene ved siden av, sier Michael Smithurst.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.